Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksekten denize düşmek

Rüyada çok yüksekten denize düşmek

Rüyada çok yüksekten denize düşmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, verimin kaçacağına, aşının da çoğalacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksekten denize düşmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, masumluğunu ispat edeceğine yorulur.

Rüyada çok yüksekten denize düşmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yükseklikten düşmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek kattan düşmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bina düşmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments