Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseklikten düşmek

Rüyada yükseklikten düşmek

Rüyada yükseklikten düşmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yersiz yere suçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yükseklikten düşmek gördüyseniz:

  • İş veya aşk hayatınız ya da ailenizle veya gayrimenkullerinizle ilgili problemler, aksilikler ya da ertelemeler ortadan kalkmaya başlıyor.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek düşmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yüksekten aşağıya düşmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada çocuğun yüksekten düşmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan düşmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments