Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksekten atlamak

Rüyada çok yüksekten atlamak

Rüyada çok yüksekten atlamak yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına işarettir.

Rüyada çok yüksekten atlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır istediğiniz bir şeyi denemeniz için size şans tanıdıysa, tüm planlarınızı iptal edip, o yöne ilerlemenizde fayda var.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, çeşitleneceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek tepeden atlamak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, aşkının da kalıcı olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek duvardan atlamak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten atlamak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, borç batağına düşeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin yüksekten atladığını görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments