Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yere tırmanmak

Rüyada yüksek bir yere tırmanmak

Rüyada yüksek bir yere tırmanmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmak gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Rüyada yüksek yerlere tırmanmak atılan adımların zorluk yaratacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yere tırmanmak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek yere tırmanmak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bi yere tırmanmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmak hırsızlık yapacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yere tırmandığını görmek işlerinin sarpa saracağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüksek dağa tırmanmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekliğe tırmanmak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments