Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yere tırmandığını görmek

Rüyada yüksek bir yere tırmandığını görmek

Rüyada yüksek bir yere tırmandığını görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yere tırmandığını gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeniz veya ani hareketlerde bulunmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüksek bi yere tırmanmak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yerlere tırmanmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yere tırmanmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksek bir yere tırmanmak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere tırmandığını görmek bereket ve zenginlik olacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işarettir.

Rüyada yükseğe tırmanmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek ağaca tırmanmak muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments