Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek kuleye tırmanmak

Rüyada yüksek kuleye tırmanmak

Rüyada yüksek kuleye tırmanmak güzel günler için çalışılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüksek kuleye tırmanmak gördüyseniz:

  • Sosyal planlar endişlerinizi gidermenize veya bazı projelerinizin olumlu sonuçlanmasına da yardım edebilir.

Rüyada yüksek kuleye tırmanmak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada kuleye tırmanmak yaşam şartlarının düzeleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek kuleye çıkmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yüksek kule görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek kule görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kule vinç görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, tüm özlemini gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan kule görmek üzüntülerinin biteceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir kule görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments