Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek bir yerden inmek

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz duygusal değişime neden olabilir.

Rüyada yüksek yerden inmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, ileride çok zengin biri olacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine delalettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden inmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, borçlarının azalacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek verilen sözlerin tutulamayacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments