Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çok yüksek bir yerde görmek

Rüyada kendini çok yüksek bir yerde görmek

Rüyada kendini çok yüksek bir yerde görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini çok yüksek bir yerde gördüyseniz:

  • Özgüveniniz ne kadar fazla olursa, mücadele gerektiren veya rekabet içeren ortamlarda o kadar başarılı olabileceksiniz.

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Rüyada kendini yüksek bir yerde görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerden inememek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sabırla hayatına devam edeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden denize bakmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden uçmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, belalı insanlara denk geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden denize bakmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, parasız kalmaya tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments