Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden uçmak

Rüyada yüksek bir yerden uçmak

Rüyada yüksek bir yerden uçmak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden uçmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada yüksek bir yerden uçmak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza yorulur.

Rüyada yüksek yerden uçmak kazancının artacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden gökyüzüne uçmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak aksine daha da zorlaştıracağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları yerden kesilip uçmak evlatlarının hayrını göreceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, fesada bulaşacağına işaret eder.

Rüyada yerden yükselip uçmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçmak yerden yükselmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerden havaya uçmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments