Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan düşmek

Rüyada binadan düşmek

Rüyada binadan düşmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çok pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binadan düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, bir sınavdan geçileceğine, sahip olacağı malın faazlalığına işarettir.

Rüyada binadan düşmek kendisine olan güvenin artacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işarettir.

Rüyada yüksek bina düşmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten binadan düşmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada binadan aşağı düşmek şansın kaçacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan düşmek işinden ve hayatından geri kalacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binalardan düşmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments