Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten binadan düşmek

Rüyada yüksekten binadan düşmek

Rüyada yüksekten binadan düşmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, işlerinin kapanacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, işlerinin başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten binadan düşmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanıza yardımı olacaksa seyahat etmenizde fayda var.

Rüyada yüksekten binadan düşmek mutlu olacağına ve güleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bina düşmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada yüksek binadan düşmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yüksek binalardan düşmek başka alanlara yöneleceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada binadan aşağı düşmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, hırsızlık yapacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada binadan aşağıya düşmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments