Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek bi yerde olmak

Rüyada çok yüksek bi yerde olmak

Rüyada çok yüksek bi yerde olmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada çok yüksek bi yerde olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri yaptıkları işler veya geleceğe dair projeksiyonları konusunda uyarmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden inememek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden manzara seyretmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden inmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments