Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden manzara seyretmek

Rüyada yüksek yerden manzara seyretmek

Rüyada yüksek yerden manzara seyretmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, tecrübe kazandıracağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden manzara seyretmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken anlaşmaları zorlayabilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden manzara seyretmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten manzara seyretmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, rahat bir hayata sahip olmaya, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalettir.

Rüyada tepeden manzara seyretmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, komşularla ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada deniz manzarası seyretmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, bereketli işler yapılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Rüyada balkondan manzara seyretmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, yeni bir adım atılacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden manzara izlemek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten manzara izlemek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten manzaraya bakmak inancından sapacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, ettikleri duanın kabul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments