Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek

Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek

Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerde oturduğunu gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Rüyada çok yüksek bir yerde oturmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerde oturmak rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bi yerde oturmak esenliğe kavuşulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde oturduğunu görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerde oturmak zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sevinç ve sürura, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık yerde oturmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, şeytana uyacağına işarettir.

Rüyada oturduğun yerde namaz kılmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments