Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yoğun adet olduğunu görmek

Rüyada çok yoğun adet olduğunu görmek

Rüyada çok yoğun adet olduğunu görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok yoğun adet olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinize hakim olmayı başarabilirseniz, aslında son dakika değişikliklerinin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada çok yoğun adet olduğunu görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, dinde tartışmaya inanılır.

Rüyada babasını yoğun bakımda görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalettir.

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına delalettir.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak güzel günlerin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine inanılır.

Rüyada yoğun yağmur görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, önemli kararlar alınacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada birini yoğun bakımda görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments