Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini gördüyseniz:

  • Biraz düşünme fırsatı bulabilirseniz ilişkilerinizde yolunda gitmeyen noktayı bulup işleri yoluna koyabilirsiniz.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada öz teyze görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işarettir.

Rüyada turgut özalı görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada öz dayıyı görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada özlenilen birini görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından özlenmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada öz abisini görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada öz oğlunu görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments