Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, rütbesinin yükseleceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır konuşmadığın birini görmek aile hayatına adım atılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, ticaretinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğim birini görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, iyi hissedileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments