Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun boylu bir adam görmek

Rüyada çok uzun boylu bir adam görmek

Rüyada çok uzun boylu bir adam görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bütçesinin küçüleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, gururlandıracak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun boylu bir adam gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşmesi veya işlerinizin yoluna girmesi türünde olaylar hızlanıyor.

Rüyada uzun boylu yaşlı adam görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun boylu bir adam görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun boylu adamlar görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada çok uzun boylu bir adam görmek sorunların çabucak atlatılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulur.

Rüyada uzun boylu adam görmek başarılarının daim olacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, esenlik içinde olacağına işaret eder.

Rüyada çok uzun boylu adam görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini uzun boylu görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine inanılır.

Rüyada uzun boylu birini görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments