Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun boylu adam görmek

Rüyada uzun boylu adam görmek

Rüyada uzun boylu adam görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada uzun boylu adam gördüyseniz:

  • Davranışlarınız, çevrenizdekiler üzerinde uyumsuz bir kişi izlenimi bırakıyor.

Rüyada uzun boylu bir adam görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun boylu yaşlı adam görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işarettir.

Rüyada uzun boylu adamlar görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada uzun boylu adam görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada çok uzun boylu adam görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu bir adam görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına delalettir.

Rüyada kendini uzun boylu görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments