Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun boylu adamlar görmek

Rüyada uzun boylu adamlar görmek

Rüyada uzun boylu adamlar görmek kazançlı adımlar atılacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada uzun boylu adamlar gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan önce her detayı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada uzun boylu bir adam görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, emeğinden hayır göreceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu adam görmek işlerinin azalacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu yaşlı adam görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun boylu adamlar görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işarettir.

Rüyada çok uzun boylu bir adam görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına delalettir.

Rüyada uzun boylu adam görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada uzun boylu bir erkek görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments