Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun boylu birini görmek

Rüyada uzun boylu birini görmek

Rüyada uzun boylu birini görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, işlerinin çok açılacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada uzun boylu birini gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara katılmanız veya uzun zamandır gitmediğiniz yerlere gitmeniz eski bir tanıdıkla yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına alamet eder.

Rüyada çok uzun boylu birini görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çok uzun boylu insan görmek hastalıklarından kurtulacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun boylu kadın görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini uzun boylu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine tabir olunur.

Rüyada uzun boylu asker görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boy uzun erkek görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments