Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun boylu bir adam görmek

Rüyada uzun boylu bir adam görmek

Rüyada uzun boylu bir adam görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, hayaline kavuşacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada uzun boylu bir adam gördüyseniz:

  • Duygusal problemler çözülebilir veya maddi anlamda kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada uzun boylu adamlar görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada çok uzun boylu bir adam görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun boylu adam görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada uzun boylu yaşlı adam görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun boylu adam görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, işlerinin baltalanacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun boylu bir adam görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uzun boylu görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini çok uzun boylu görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments