Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun boylu adam görmek

Rüyada çok uzun boylu adam görmek

Rüyada çok uzun boylu adam görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu adam gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Rüyada çok uzun boylu adam görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada uzun boylu adam görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun boylu yaşlı adam görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada uzun boylu adamlar görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun boylu bir adam görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu bir adam görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birini uzun boylu görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyu uzun olmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments