Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini uzun boylu görmek

Rüyada ölü birini uzun boylu görmek

Rüyada ölü birini uzun boylu görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, rütbe alacağına, insanları kıracağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölü birini uzun boylu gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymalısınız.

Rüyada ölü birini uzun boylu görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü uzun boylu görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, keyfin bozulacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada uzun boylu erkek almak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu erkek görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boy uzun erkek görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, borçları varsa ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu bir adam görmek maddi gücünün azalacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada çok uzun boylu görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments