Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok tavuk yumurtası görmek

Rüyada çok tavuk yumurtası görmek

Rüyada çok tavuk yumurtası görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kazancının her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada çok tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Hayatınızda büyük adımlar atmak üzeresiniz.

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, başarılarını ispat edeceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada tavuk yumurtası almak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, herkesin yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine işarettir.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments