Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine inanılır.

Rüyada kayalıklardan su aktığını gördüyseniz:

  • Konuyla ilgili kişiler olan biteni gördükçe, olaylarla daha fazla ilgilenmeye başlayabilirler.

Rüyada kayadan su aktığını görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayalardan su aktığını görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına işarettir.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayadan su çıktığını görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada su ve kaya görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına alamet etmektedir.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde kaya görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine işarettir.

Rüyada kayalardan akan su görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments