Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sıkıntılı olmak

Rüyada çok sıkıntılı olmak

Rüyada çok sıkıntılı olmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine inanılır.

Rüyada çok sıkıntılı olmak gördüyseniz:

  • Duygusal olaylarla yüzleşip yolunuza devam etmeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğini sıkıntıda görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sıkıntılı olduğunu görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine işarettir.

Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işaret eder.

Rüyada bir insanı sıkıntılı görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini sıkıntılı görmek hayırlı haberler alınacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıkıntıdan kurtulduğunu görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıkıntı içinde olmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü sıkıntılı görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments