Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkıntılı olduğunu görmek

Rüyada sıkıntılı olduğunu görmek

Rüyada sıkıntılı olduğunu görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, prestij kazanılacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıkıntılı olduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda destekçiniz veya hayranınız var.

Rüyada birini sıkıntılı görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, konforunun artacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu sıkıntıda görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada can sıkıntısı görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para sıkıntısı çektiğini görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, zamanının boşa gideceğine işarettir.

Rüyada para sıkıntısı çekmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada para sıkıntısı görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sıkıntı çekmek kolaylığa kavuşacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments