Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü sıkıntılı görmek

Rüyada ölüyü sıkıntılı görmek

Rüyada ölüyü sıkıntılı görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü sıkıntılı gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada ölüyü sıkıntılı görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini sıkıntılı görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine işarettir.

Rüyada para sıkıntısı görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini sıkıntılı görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını sıkıntılı görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, güçten ve takatten düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babayı sıkıntılı görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, güzel sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada babasını sıkıntılı görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada anneyi sıkıntılı görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments