Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini sıkıntıda görmek

Rüyada sevdiğini sıkıntıda görmek

Rüyada sevdiğini sıkıntıda görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini sıkıntıda gördüyseniz:

  • Normal şartlarda dikkat etmediğiniz noktaları görmeye başlamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğini sıkıntılı görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sıkıntıda görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıkıntıdan ağlamak dargınların ve kırgınların barışacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine alamet eder.

Rüyada bir yakınını sıkıntılı görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, yeni denemelerde bulunacağına işarettir.

Rüyada babasının sıkıntılı olduğunu görmek mal mülk sahibi olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ablasını sıkıntılı görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada maddi sıkıntı çekmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, şifa ve moral bulacağına inanılır.

Rüyada babayı sıkıntılı görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, övgü dolu sözler duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments