Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı görmek

Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı görmek

Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, elinin dara düşmeyeceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı gördüyseniz:

  • Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız.

Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, bilincin artacağına alamet eder.

Rüyada bir yakınını sıkıntılı görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınını sıkıntılı görmek işlerin çığırından çıkacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sıkıntılı olduğunu görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, işlerinin bozulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı sıkıntılı görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşını sıkıntılı görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıkıntılı arkadaş görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sıkıntıda olduğunu görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments