Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sıkıntılı görmek

Rüyada kendini sıkıntılı görmek

Rüyada kendini sıkıntılı görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, tövbe etmeye, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, sorunların çabucak halledileceğine yorulur.

Rüyada kendini sıkıntılı gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Rüyada oğlunu sıkıntıda görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini sıkıntıda görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, her daim bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıkıntıda olmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, köşeye sıkıştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini sıkıntılı görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada birini sıkıntılı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine yorulur.

Rüyada bir insanı sıkıntılı görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada sıkıntıdan kurtulmak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını sıkıntıda görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments