Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı sıkıntılı görmek

Rüyada bir insanı sıkıntılı görmek

Rüyada bir insanı sıkıntılı görmek herkesin yardımına koşacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir insanı sıkıntılı gördüyseniz:

  • Tuhaf, ilginç, aldatıcı, beklenmedik veya ilham verici olaylar yaşanabilir.

Rüyada bir insanı sıkıntılı görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir yakınını sıkıntılı görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşını sıkıntılı görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, çalışıyorsa terfi alacağına delalet eder.

Rüyada can sıkıntısı görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine inanılır.

Rüyada sıkıntılı yolculuk yapmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi sıkıntılı görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini sıkıntıda görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini sıkıntılı görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments