Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkıntıdan kurtulduğunu görmek

Rüyada sıkıntıdan kurtulduğunu görmek

Rüyada sıkıntıdan kurtulduğunu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, kişinin esenlik bulacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, mutlu olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sıkıntıdan kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yüksek sesle taleplerini sıralamaya başlayabilirler.

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada sıkıntıdan kurtulduğunu görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına tabir olunur.

Rüyada sıkıntıdan kurtulmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işarettir.

Rüyada oğlunu sıkıntılı görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi sıkıntılı görmek mutsuz olacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına tabir olunur.

Rüyada çok sıkıntılı olduğunu görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, makamının ve ününün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı sıkıntılı görmek onlardan medet umacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments