Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sevdiğin kızı görmek

Rüyada çok sevdiğin kızı görmek

Rüyada çok sevdiğin kızı görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine delalettir.

Rüyada çok sevdiğin kızı gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak hayatın düzene gireceğine, hayırlı kapılar açılacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızın fotoğrafını görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızın seni sevdiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızı ağlarken görmek onlara değer vereceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, onların önüne geçeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı kaybetmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments