Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek

Rüyada sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek

Rüyada sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, ayrılık yaşanacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, her zaman çok başarılı olacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızı başkasıyla evlenirken gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmakta fayda var.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızı evlenirken görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, hem işinde başarılı olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı evlenirken görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kıza evlenme teklifi etmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, orada tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızla bakışmak ortak işlere gireceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğiniz kızı görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments