Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın seni sevdiğini görmek

Rüyada bir kızın seni sevdiğini görmek

Rüyada bir kızın seni sevdiğini görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, çok zarar göreceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada bir kızın seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Ummadığınız konularda önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada bir kızın seni sevdiğini görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızın seni öptüğünü görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin seni sevdiğini öğrenmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek parasının ve malının da artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada seni sevdiğini söyleyen birini görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments