Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı hamile görmek

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hasretliğin biteceğine, idealist kimse olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı hamile gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var.

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı hamile görmek önünü açacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, ilerleyemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet eder.

Rüyada genc kızın hamile olduğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın kendini hamile görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakire bir kızın hamile olduğunu görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun kızını hamile görmek büyük paralar kazanılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments