Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, onların yaralarına merhem olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, takdir toplayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Her şeyi siz yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızın ailesiyle tanışmak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin insanın ailesiyle tanışmak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin çocuğun ailesiyle tanışmak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gelirinin daimi olacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin ailesiyle tanışmak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kendini toparlayamayacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments