Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı ağlarken görmek

Rüyada sevdiği kızı ağlarken görmek

Rüyada sevdiği kızı ağlarken görmek bahtının da çok parlak olacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı ağlarken gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri siz çok fazla beğeniyor.

Rüyada sevdiği kızı ağlarken görmek işlerini toparlayacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın ağlamasını görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı ağlarken görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada ağlayan kızını görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına inanılır.

Rüyada bir kızı ağlarken görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını ağlarken görmek ele geçen kazancın azalacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı ağlatmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine delalettir.

Rüyada kızını ağlayarak görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments