Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızın fotoğrafını görmek

Rüyada sevdiğin kızın fotoğrafını görmek

Rüyada sevdiğin kızın fotoğrafını görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, istediği başarıya kavuşacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, bir konuda destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızın fotoğrafını gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızın fotoğrafını görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çektirmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinizin fotoğrafını görmek rızkının artacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek amaçlarına nail olacağına, borcunun da hafifleyeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın fotoğrafını görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafına bakmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments