Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda yumurta görmek

Rüyada çok sayıda yumurta görmek

Rüyada çok sayıda yumurta görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda yumurta gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızı ön planda tutmanız görev ya da sorumluluklarınızı ihmal etmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda yumurta görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, konuşmaz olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda muz görmek yeni iş teklifleri alacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda gül görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dört sayısı görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, mali olarak küçüleceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda mum görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda terlik görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda balık görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, makama ve rızka sahip olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments