Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda terlik görmek

Rüyada çok sayıda terlik görmek

Rüyada çok sayıda terlik görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda terlik gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulunmalısınız.

Rüyada çok sayıda terlik görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, geçim kaygısı duymayacağına, hayatın temposunun yükseleceğine işarettir.

Rüyada çok sayıda diş görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda uğur böceği görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, umutlarının da tükeneceğine alamet eder.

Rüyada yüz sayısı görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda anahtar görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada karışık sayılar görmek halsizleşeceğine, eksiklerinin farkına varacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına inanılır.

Rüyada beş sayısı görmek eline büyük paralar geçeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda elbise görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments