Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda gül görmek

Rüyada çok sayıda gül görmek

Rüyada çok sayıda gül görmek verilen kararların geri çekileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda gül gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çok sayıda gül görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda sinek görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına inanılır.

Rüyada yüz sayısı görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda mum görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda böcek görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada otuz sayısı görmek büyük hatalar yapacağına, neşeli bir hayat süreceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda cenaze görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, büyük bir sorun oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sayı yazmak bolluk ve bereketin artacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments