Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda muz görmek

Rüyada çok sayıda muz görmek

Rüyada çok sayıda muz görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda muz gördüyseniz:

  • Bazı kişiler söylenenleri veya söz verilen şeyleri tamamen unutmuşçasına hareket edebilirler.

Rüyada çok sayıda muz görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kurtlu muz yemek evine huzur ve bereketin geleceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına işaret eder.

Rüyada dalında muz görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına alamet eder.

Rüyada poşet poşet muz görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada muz tohumu görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada muz koparıp yemek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, elindekini de bitireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil muz görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada muz bahçesi görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments