Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda polis görmek

Rüyada çok sayıda polis görmek

Rüyada çok sayıda polis görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, mutluluktan havalara uçacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, edilen duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda polis gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada çok sayıda polis görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, maddi gücünün eksileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda gelin görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda yatak görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda uçak görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, ileriye gideceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine işarettir.

Rüyada çok sayıda deve görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sayı duymak aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalettir.

Rüyada büyük sayılar görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz sayısını görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments