Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda uçak görmek

Rüyada çok sayıda uçak görmek

Rüyada çok sayıda uçak görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, helal ekmek yeneceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda uçak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir açıklamadan veya pozisyonunuzu almadan önce olayları her açıdan ele almanızda fayda var.

Rüyada çok sayıda uçak görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda kaplumbağa görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gün sayısı görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda böcek görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, sevilen birinin geleceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada sayılarla uğraşmak büyük zararlardan kurtulacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda hamam böceği görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda saat görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda at görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments