Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda deve görmek

Rüyada çok sayıda deve görmek

Rüyada çok sayıda deve görmek sahip olduklarının eksileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, büyük bir yenilgi alacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda deve gördüyseniz:

  • Evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Rüyada çok sayıda deve görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, rızkının kesileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına inanılır.

Rüyada para sayıp vermek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, musibetlerin yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda yüzük görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda mum görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada yedi sayısı görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda arı görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, rızkının çoğalacağına delalettir.

Rüyada otuz sayısı görmek ilim irfan öğreneceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, özlediği yerlere yolculuk edeceğine inanılır.

Rüyada çok sayıda asker görmek en küçük sorunda parlayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments