Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sayılar görmek

Rüyada büyük sayılar görmek

Rüyada büyük sayılar görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine inanılır.

Rüyada büyük sayılar gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada büyük sayılar görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, konfor içinde yaşayacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda büyük balık görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada büyük sayı görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda sinek görmek belaya ve derde düşeceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda minare görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına alamet eder.

Rüyada sayısız balık görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altı sayısını görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments