Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sayı duymak

Rüyada sayı duymak

Rüyada sayı duymak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, umutlarının söneceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına işaret eder.

Rüyada sayı duymak gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Rüyada on sayısını duymak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Rüyada sayı duymak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada yüz sayısını görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Rüyada üç basamaklı sayı görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, huzurunun yerine geleceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda köpek yavrusu görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kurbağa görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda misafir görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, üstün başarılar alacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda ay görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments